miercuri, 20 martie 2013

Mario Badescu-rewiev+ video...

Bună dimineață! Primul rewiev la care m-am gândit,că ar fi potrivit ar fi produsele de la Mario Badescu.
Le folosesc de aproximativ o lună și sunt foarte incantata de ele.



Eu am un ten mixt, periodic am observat că am și o ușoară acnee chistică ,care trece doar pentru o perioadă. Am ajuns la concluzia că de vină e regimul meu de viață cam nesănătos, fiind un mare fan de Cola și fast food.

Îmi cer scuze anticipat pentru poze, sunt făcute în baie unde lumina nu e foarte potrivită și cu telefonul..sper că, la următoarele postări să pot  remedia acest lucru.

  Demachiant MARIO BADESCU Keratoplast Crem Soap
Este un demachiant non-spumant, eu îl folosesc chiar și în demachierea ochiilor, culmea e că nu te ustură ochii de la el  și nu ți se usucă pielea din cauza lui.
Am citit multe parerei despre acest produs, până să mă decid să îl cumpăr, cum există intotdeuna păreri pro și contra voi încercă și produsul recomandat tenului mixt, dar atunci când voi termina flaconul.


  
Tratament MARIO BADESCU Drying Lotion
E un borcanel care contine doua substante, se folosete doar cea roz la care se ajunge cu betigasul de ureche.Compozitia nu se agita.Se aplica doar pe cosul care este alb.
E un produs bun, singurul inconvenient este ca trebuie lasat peste noapte si odata ce se usuca ,el se farmiteaza si ramane pe perina .
Acesta ar fi singurul lui minus.



 Tratament MARIO BADESCU Drying Crem
Crema se foloseste pe cos, eu o folosesc dupa ce curat Drying Lotion, am incercat sa merg la lucru data cu crema...este cam aiurea mai ales ca imi cam luceste fata si are un miros destul de puternic de sulf, mie cel putin asa mi se pare.



 Tratament MARIO BADESCU Buffering Lotion
Este recomandat pentru acneea chistica, si se aplica pe zona afectata dupa ce se agita flaconul.
Pot spune ca este produsul perfect!!!!!!!!!!
Chiar face ceea ce promite.



 Crema de zi MARIO BADESCU Hydro Moisturizer cu Vitamina C
Este o crema buna doar ca eu din pacate in zona T am probleme. Imi luceste fruntea din cauza lui.Am luat acesta crema deoarece nu stiam ce sa aleg..o voi folosi oricum pana la final..dar pentru  la vara voi incerca eventual control crem care dupa cate am vazut este foarte laudata.


  
Crema de noapte MARIO BADESCU Seaweed Night Crem
Pentru tenul mixt este foarte buna, desi dimineta imi luceste fruntea de la ea. Per total nu pot spune ca am vazut vreun rezultata miraculos, dar avand in vedere ca pana sa imi iau crema de zi si crema de noapte nu am folosit asa ceva este ok. Intotdeuna am crezut ca, daca ma dau cu crema pe fata mi se va "unge" si mai tare, ceea ce e adevarat ..doar partial.



Lotiune tonica MARIO BADESCU Facial Spray with Aloe-mini
Aceasta e prima lotiune tonica pe care am folosito vreodata, deci nu o pot compara cu altele. Iti da o senzatie de fresh dupa ce iti spreezi fata cu el.



Lotiune tonica MARIO BADESCU Glycolic Acid Toner
O folosesc o data la doua zile si doar seara. O folosesc pentru a-mi decolora petele lasate de acnee. Am cumparato abia cum o saptamana deci astept pe termen lung un rezultat.


Puteti sa urmariti si filmarea pe youtube apasand aici:



  Produsele de la MARIO BADESCU, sunt printrele cele mai bune pe care le-am folosit pana acuma..si chiar ca , de-a lungul anilor am folosit din mai toate dar nu m-au multumit. 
Pretul lor e peste medie, dar totusi nu se incadreaza la pretul celor profesionale, care costa un singur produs cat dai pe mai multe de la ei.
Acuma daca va intreseaza va puteti uita pe situl lor din America, au mult mai multe produse decat au adus la noi incluzand si sampoane pentru par si balsamuri, trag speranta ca odata si odata vor aparea si la noi.

Etichete: , , , , , , , , ,

5 comentarii:

La 12 iulie 2013 la 00:43 , Blogger Chic Lifestyle a spus...

Hydro Moisturizer am incercat si eu o mostra primita cu Marie Claire si nu m-a impresionat. Probabil tot din cauza tenului mixt .

 
La 16 septembrie 2013 la 05:38 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

si eu am tenul mixt! :)

 
La 27 septembrie 2013 la 14:33 , Blogger Unknown a spus...

Am si eu o pudra pulbere cu ion de arginti blablabla...Nu retin acum denumirea,dar cica ar vindeca acneea,daca este aplicata umeda pe fata.Eu personal nu vad nici un efect.Dar am impresia ca sunt genul de produse care trebuie sa folosesti toata gama pentru a vedea rezultate...:/.De asemenea,stateam si ma gandeam daca Mario asta o fii roman dupa nume...

 
La 27 septembrie 2013 la 14:49 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

O am si EU,silver powder Mai indicata e contra punctelor negre EU ma impac bine cu ea! Mario e roman plecat in America prin ani 50-60

 
La 20 octombrie 2016 la 12:39 , Blogger Gabriela Pana a spus...

Hello.Ai fost la medic pentru acneea aceasta? off, doamne si eu patesc asta, imi apare, imi dispare, devine dureroasa, nu stiu ce sa mai folosesc :( ma tenteaza si produsele prszentate.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire