vineri, 22 martie 2013

Sephora Studio Blockbuster Palette Makeup 2012


 De Craciun mi-am dorit foarte mult acesta  paleta.Este frumoasa nu-i asa? Asa ca in momentul in care am primit-o am fost foarte incantata.
Ea contine:
-64 de farduri de ochi
-48 luciuri de buze
-3 blush-uri
-1 oglinda
Le folosesc de cand le-am primit,fardurile sunt dragute dar fara o baza de machiaj se strang si dupa o perioada culorile se estompeaza. Din pacate am facut proasta alegere de a-mi cumpara baza de la Avon si rezulataul a fost dezamagitor.
Culorile pe care le folosesc cel mai des sunt cele pamantii,se potrivesc la orice si ofera un look natural.
Din dotare ea are si doua aplicatoare de fard si o pensula pentru aplicarea luciului,dar sunt complet inutile.Dar asa se intampla la majoritatea fardurilor cumparate.Nici nu inteleg la ce le baga,din moment ce sunt inutile.
    Restul culorilor sunt mai potrivite vara, ea continand si 12 culori crema, pe care eu personal nu le prefer.Adevarul e ca inca nu le-am incercat,dar probabil cu o baza buna o sa le incerc.

    Blushurile sunt superbe, eu personal sunt incatata de ele,au un luciu fin si sunt rezistente.
Luciurile in schimb nu mi se par practice, mai ales ca daca bei sau mananci ele se sterg imediat.                    Per toatal e o paleta draguta,compacta,are tot ce ii trebuie doar ca nu isi merita pretul,ea a costa 181 ron parca si a fost editie limitata. Am vazut multe persoane pe internet care cauta sa o cumpere,dar sincer chiar nu merita, mai ales daca nu o folosesti la capacitatea ei maxima.

Enjoy
:)

Etichete: , , , , , ,

2 comentarii:

La 27 septembrie 2013 la 14:25 , Blogger Unknown a spus...

Partea comica este ca gasesti aceste palete sub diferite nume,preturi sau distribuitori...Le iau de pe site-uri din China,in loturi de 100 bucati la un pret stupid de mic si apoi le vand la supra-pret.Dar sa stii ca aici tine si de noroc.Am si eu o trusa,dar cu 120 culori si este foarte buna...Cu exceptia mirosului industrial-dulceag...:)

 
La 27 septembrie 2013 la 14:45 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

Tot ce e posibil,daca sunt tot felul de produse contrafute...orice pot chinezii inventivi copia! =)

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire